Høa / ekseth naturmontasje

Høa er merke navnet til firmaet Ekseth naturmontasje. Alle varene som merkes med Høa produeres i sin helhet her hos oss. Høa er et lokalt navn for fjell topp/område  her i Folldal, vi bor så høyt oppe i mot fjellet, så å si at vi skal på fjellet blir litt feil. Så da sier vi at nei vi skal en tur oppe i høa. Vi ville bruke det ordet for våre produkter av den grunn du må ha utstyr og klær som du kan stole på når du er i fjellet, sommer som vinter. Det har vi i tankene hele tiden,derfor tar vi ingen snarveier under planlegging og produksjon av et produkt Bare di beste stoffene , webbbånd, sy tråd osv blir brukt. Prisen gjenspeiler kvaliteten vi ønsker i våre produkter.

Høa har vært på markedet siden 2015. Og er i dag en av,om ikke den største produsenten av sledposer og diverse bagger som brukes i langdistanse hundekjøring i dag.

Vi har pr i dag noen av norges største sledprodusenter som kunder, og er aktivt med i prossesen når disse ønsker forandring eller ny produkter til sine sleder.

Men like viktig som firma kundene er den enkelte sled-eier som vil ha en ny slepose til sin slede eller reperasjon på den di alt har. Vi prøver så godt vi kan og hjelpe disse også med sine ønsker. Så om du er firma, privat kunde, handlet av oss før eller dette er første gang. VELKOMMEN SKAL DU VÆRE.